Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Geweldige, wat zwaardere Chardonnay uit de Languedoc. Complexe, volle neus met aroma's van rijp fruit (appel, ananas), florale tonen en een duidelijke houtinvloed.
De Cave Anne de Joyeuse werkt al 15 jaar volgens haar eigen biologische regels zoals verwoord in haar Planet Charter : er wordt alleen in het meest noodzakelijke geval gebruik gemaakt van niet-natuurlijke hulpmiddelen. De topwijn die zij maken is La Butinière (verzamelaar van nectar). De druiven worden handmatig geoogst, de opvoeding vindt helemaal op Troncais (Allier) eikenhout plaats gedurende een periode van 9 maanden.
Alle druiven worden met de hand geplukt en getransporteerd in kleine containers. De alcoholische en malolactische gisting gaat door in Franse eiken vaten (Tronçais en Allier). De wijn rijpt na de fermentatie nog tot negen maanden op dezelfde vaten.
Complexe, volle neus met aroma's van rijp fruit (appel, ananas), florale tonen en een duidelijke houtinvloed. Ondanks de rijkdom ook een frisse finale, met dank aan de minerale ondergrond. Volle, zalvende wijn met elegante frisheid die de wijn levendig maakt. Afdronk is vol en lang.
Deze Chardonnay is houtgelagerd en kan dan ook iets zwaardere maaltijden aan. Vis- en gevogeltegerechten met romige, zelfs boterige saus. Kan door zijn frisse kant ook op zichzelf gedronken worden of bij een stukje zachte kaas.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad