Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De Château des Jacques Fleurie is verfijnd, zowel in geur als in smaak en past als zodanig perfect bij rood vlees. Bovenal verrassend is de combinatie met geitenkaas. De wijn is op dronk maar kan makkelijk drie tot vier jaar ouderen op fles.
De Château des Jacques Fleurie is verfijnd, zowel in geur als in smaak. Een natuurlijke koolzuurinweking zorgt voor een goede extractie van geur en smaakstoffen uit de most, zodat na vergisting en 8 tot 10 maanden vatrijping een dieprood gekleurde, vol fruitige wijn ontstaat. De rijpe rode vruchtentonen en subtiele frisheid zijn in balans. De Fleurie is verfijnd, zowel in geur als in smaak en past als zodanig perfect bij rood vlees. Bovenal verrassend is de combinatie met geitenkaas. De wijn is op dronk maar kan makkelijk drie tot vier jaar ouderen op fles.
Beaujolaiswijnen nemen een belangrijke plaats in binnen het assortiment van wijnhuis Louis Jadot. Met de aankoop in 1996 van Château des Jacques in Moulin-à-Vent werd Jadot het eerste Bourgognehuis van betekenis met wijngaarden in dit gebied. Het nieuwe bezit bestrijkt 27 hectare, beplant met gamay en daarnaast nog eens negen hectare met chardonnay. De wijngaarden voor alle wijnen van Louis Jadot behoren tot de gezondste ter wereld. Er worden dus ook geen gewasstimulerende - en beschermende chemicaliën als herbiciden, pesticiden en kunstmest gebruikt op de percelen voor Beaujolaiswijnen. De gamay en de chardonnay druiven voor de Beaujolais van Jadot worden altijd met de hand geplukt. Naast deze Chateau des Jacques Fleurie hebben wij nog meer wijnen van dit wijnhuis.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad